Вие ја прегледувата страната

Учество на Ѕвон – Контактно училишна програма

Објавено на: декември 15, 2022

На ден 05.12.2022 година (понеделник), учениците од ООУ “Његош” учествуваа во Ѕвон – Контактно Училишна Програма, која се емитуваше на Македонската Радио Телевизија. Во придружба на одделенски и предметни наставници учениците преку танци, рецитали, експерименти, литературни и ликовни творби достоинствено ја презентираа работата на секциите во нашето училиште.

Учениците одлично го претставија училиштето, а со вас споделуваме фотографии за да ви ја доловиме одличната атмосфера од емисијата!