Вие ја прегледувата страната

,,Кажи НЕ на дрогата”

Објавено на: ноември 27, 2023

Во соработка со СВР Скопје оддел за превенција, предавање, презентација ,,Кажи НЕ на дрогата”, Катерина Стојкоска