Вие ја прегледувата страната

Државен ликовен конкурс на тема: Културно наследство – 2023,

Објавено на: ноември 27, 2023

Државен ликовен конкурс на тема: Културно наследство – 2023, во организација на Феникс и Интеракција плус.
Наградена ученичка е Стефанија Трајковска од 9а одделение, ментор Мирјана Кметовска Србиновска, наставник по ликовно образование во ООУ„Његош“.
На Конкурсот учествуваа и ученичките Лора Трпеска 9а, Милена Ивановска 9б, Ангела Ивановска 8а и Теона Крстевска 6а.