Вие ја прегледувата страната

Светски ден на поезијата

Објавено на: март 22, 2024

Поезијата е онаа тенка пајажина помеѓу срцето и мозокоткажал одамна вљубениот поетАсекоја година, 21 Март е резервиран за одбележување на Светскиот ден на поезијата.

Нашите ученици го одбележаа Денот на поезијата со рецитал на поезија по македонскианглискифранцуски и албански јазик