Вие ја прегледувата страната

Натпревар по биологија 2024

Објавено на: април 19, 2024

🟢 На 29.03.2024 година се одржа Регионален натпревар по предметот биологија. Во прилог Ви ги претставуваме резултатите на учениците од нашето училиште.

🟩 Ученичката Милена Ивановска од 9-б успеа да се пласира и на државниот натпревар.

🟢 Честитки за освоените награди на учениците и менторот, наставник по билогија, Даниела Павлеска.