Вие ја прегледувата страната

Посета на СУГС „Браќа МИладиновци“, Скопје

Објавено на: април 19, 2024

Денес, на 19 април 2024 година, нашите ученици, од 8-мо и 9-то одделение заедно со нивните одд.раководители  го посетија средното стручно училиште СУГС „Браќа Миладиновци“.

Учениците се информираа за струките и насоките коишто ги нуди училиштето, ги посетија мини зоолошката градина, нивната лабараторија и градината и уживаа во целокупната посета.