Вие ја прегледувата страната

ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ВО АТЛЕТИКА

Објавено на: мај 11, 2024

На 11 мај 2024 година се одржа Државен натпревар во атлетика за основните училишта од Република Македонија. За нашето училиште настапи Сандра Илиевска од 8б одделение која трчаше во две дисциплини и тоа во далечина од 100м каде што го освои второто место и во далечина од 300м каде што освои прво место.

Честитки Сандра за освоените места!