Вие ја прегледувата страната

Театарска претстава

Објавено на: мај 27, 2024

На 23 мај 2024 година учениците од нашето училиште од прво до деветто одделение ја проследија театарската претстава ,,Белиот танцувач”.
Претставата беше изведена од актерите од Алтернативен театар „Отпишани“. 🎭
Претставата носи силна порака за другарство, прифаќање на различностите кај децата и борба против дискриминација.