Вие ја прегледувата страната

Општински натпревари во атлетика

Објавено на: јуни 5, 2024

На атлетските борилишта во дворот на ООУ „Наум Наумовски Борче“ на ден 04.06.2024 година се одржаа атлетски натпревари помеѓу учениците од општинските основни училишта на територијата на општина Гази Баба.

Учениците од нашето училиште :

Максим Дошев од 9а го освои второто место во атлетика во 100 метри мажи за 9-то одделение 🥈
Никола Божиновски од 8б го освои третото место во атлетика во 100 метри мажи за 8-мо одделение🥉и
Ива Василевска од 9а зеде учество во атлетика во 100 метри жени.

Честитки за учениците и за нивниот ментор Елеонора Пешевска.