Вие ја прегледувата страната

Полигон за трето одделение

Објавено на: јуни 6, 2024

На 5 јуни 2024 година во училишната спортска сала при ООУ ,,Вера Јоциќ” се организираше вториот полигон за учениците од 3-то одделение во одделенска настава каде учениците од нашето училиште земаа учество и се забавуваа.

Одговорни наставници: Јана Настевска и Александар Илиевски.