Вие ја прегледувата страната

5 јуни – Светски ден за заштита на животната средина

Објавено на: јуни 6, 2024

🌏 5 јуни – Светскиот ден за заштита на животната средина, учениците од нашето училиште го одбележаа преку низа активности со цел да се запознаат со проблемите од областа на екологијата и да се влијае на подигањето на свеста за заштита на животната средина.