Вие ја прегледувата страната

Државниот натпревар по биологија

Објавено на: јуни 10, 2024

🟢 На 08.06.2024 година се одржа Државниот натпревар по биологија.

Во прилог ви ги претставуваме резултатите.

🟩 Ученичката Милена Ивановска од 9-б успеа да го освои второто место на државниот натпревар. 🥈

🟢 Честитки за освоената награда на ученичката и менторот, наставник по билогија, Даниела Павлеска