Вие ја прегледувата страната

Општински турнир во тенис

Објавено на: јуни 10, 2024

🔵 Во рамките на меѓуучилишните натпревари, на ден 07.06.2024 година на тенискиот терен во ООУ “Григор Прличев” се одржа општински турнир во тенис каде учениците од нашето училиште се натпреваруваа во машка и женска конкуренција.
🎾 Во фер плеј натпревари учениците прикажаа одлични игри а најдобро пласирани се следните ученици:
Женски:
3 место -Ева Јовановска – 7б одделение. 🥉
Машки:
3 место – Давор Велинов – 7а одделение 🥉

Честитки за нашите ученици и за нивниот ментор Елеонора Пешевска.