Вие ја прегледувата страната

ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈА

Објавено на: јуни 17, 2024

Денес, на 17 јуни 2024 година беа доделени признанија и парична награда од 3000 денари  на учениците првенци на генерација од општинските основни училишта во Гази Баба од страна на градоначалникот, господинот Бобан Стефковски.

Честитки за нашиот првенец на генерација Милена Ивановска.
Ти посакуваме многу успеси во иднина! 🍀🥇