Вие ја прегледувата страната

danijela

Велигденски базар

На 26 април 2024 година, петок,  во нашето училиште се одржа Велигденски базар, во чија што  подготовка учествуваа учениците заедно со своите наставници. На базарот

Прочитај повеќе »

Театарска претстава

На 19 април 2024 година, учениците од нашето училиште од прво до петто одделение ја проследија театарската претстава ,, Рибарот и Златната Рипка”. Претставата беше

Прочитај повеќе »