Вие ја прегледувата страната

danijela

Велигденски базар

На 26 април 2024 година, петок,  во нашето училиште се одржа Велигденски базар, во чија што  подготовка учествуваа учениците заедно со своите наставници. На базарот

Прочитај повеќе »

Театарска претстава

На 19 април 2024 година, учениците од нашето училиште од прво до петто одделение ја проследија театарската претстава ,, Рибарот и Златната Рипка”. Претставата беше

Прочитај повеќе »

Натпревар по биологија 2024

 На 29.03.2024 година се одржа Регионален натпревар по предметот биологија. Во прилог Ви ги претставуваме резултатите на учениците од нашето училиште. Ученичката Милена Ивановска од 9-б

Прочитај повеќе »