Вие ја прегледувата страната

danijela

Натпревар по биологија 2024

 На 29.03.2024 година се одржа Регионален натпревар по предметот биологија. Во прилог Ви ги претставуваме резултатите на учениците од нашето училиште. Ученичката Милена Ивановска од 9-б

Прочитај повеќе »