Вие ја прегледувата страната

martin

Настани

Симулација за евакуација и спасување во случај на земјотрес и пожар во нашето училиште

На ден 27.10.2022 година (четврток), во училиштето беше спроведена вежба „Евакуација“ на учениците и сите вработени.Учениците и вработените во учеилиштето беа евакуирани од училишната зграда,

Прочитај повеќе »
Настани

Прв училишен ден

Основното училиште  “Његош“ денес свечено ги пречека своите првачиња со пригодна приредба за нив и нивните родители. Директорката на училиштето, Анета Цветкова, со пригоден говор

Прочитај повеќе »